Boleh Kami Bantu Anda?

Jika anda ingin sebarang bantuan atau pertanyaan, sila hubungi kami di

 

 

Tel : 03 -5524 5080 Emel : admin@islamicparentingnetwork.net

 • Masalah Download

  Jika anda mempunyai masalah download, kemungkinan besar anda tidak mempunyai adobe reader. Sila hubungi Puan Ayu di talian pejabat.

 • Masah Log In

  Jika anda mempunyai masalah log in, terlupa password sila klik forgot password dan pasword akan dihantar ke emel berdaftar anda. Jika akaun anda tidak aktif kerana apa sebab jua, sila hubungi Puan Norra di talian pejabat.

 • Masalah Mendaftar Melalui Bank In

  Jika anda berminat untuk mendaftar tetapi pilihan yang ada di website cuma menggunakan paypal, anda boleh klik link ini atau hubungi Encik Zairi di talian pejabat

Berapa lamakah pendaftaran sebagai ahli ini akan sah dan aktif?

 • Ianya akan sah dan aktif selama 3 bulan sahaja

Bagaimanakah jika setelah tamat tempoh 3 bulan itu dan saya masih mahu akaun saya tetap aktif?

 • Anda dijemput untuk menjadi ahli bulanan dimana mengekalkan keaktifan adalah RM20.00 sebulan untuk terus mempunyai akses ke ruangan tutorial. Sebagai ahli bulanan juga, anda akan menerima ebook tentang pendidikan anak yang akan dikeluarkan setiap bulan oleh pihak IPN. IPN dari semasa ke semasa juga akan menambah ruangan tutorial dengan video baru untuk ahli bulanan melalui emel, mengikut topik yang terpilih.

Adakah cara bayaran lain? 

 • Ya kami menerima bayaran secara bank in, deposit cash dan lain-lain selain cek. Ianya boleh dilakukan dengan mengisikan borang di link ini beserta dengan bukti bayarannya.

Adakah Tutorial ini menjamin kejayaan yang sama pada anak saya?

 • Tidak sama sekali. Tutorial ini adalah seperti tutorial atau ceramah yang menerangkan kaedah. Kaedah bila dikongsikan tiada membawa apa-apa jika tidak dipraktikkan. Lebih usaha, maka lebih berjaya dengan izin Allah. Begitu juga sebaliknya.